Annons
Annons

Vanliga frågor


Vi får många frågor till redaktionen och vi svarar på dem så fort vi hinner. Kolla här först om din fråga finns med så får du svar på din fråga snabbare!

Hälsningar
Redaktionen krysset.se

Var hittar jag tävlingskupongen till min krysstidning?
Klicka på Tävla i menyn högst upp på sidan. Klicka sedan på den tidning du vill tävla i.

När jag skickar in svaren ska jag trycka på röda rutan tävla. Hur vet jag att svaren kommit fram i så fall?
Om lösningen gått in så kommer detta meddelande på skärmen: "Tack för ditt svar!
 Lösningarna presenteras efter tävlingstidens slut."
Inget svarsmejl skickas ut till din e-post.

När jag fyllt i alla rutor och skrivit namn och adress och trycker på tävla via kupongen på krysset.se går det inte. Varför?
Du har förmodligen inte fyllt i CAPTCHA-koden som finns längst ned i kupongen.

Vad är CAPTCHA-kod?
Det är en kod som måste fyllas i för att säkerställa att det är en människa och inte någon skräppost-robot som skickar e-post till oss. Koden skrivs exakt som den står, med stora eller små bokstäver eller siffror. Se bild nedan. Är koden svår att se kan du ladda om sidan för att få en ny kod. Observera att tävlingsord och adressuppgifter försvinner när du laddar en ny sida.


Koden i fallet ovan skrivs alltså 6RLUR.

Var finns lösningarna till min tidning?
Klicka på Lösningar i menyn högst upp på sidan. Därefter väljer du tidning. 

Hur får jag reda på om jag har vunnit i min krysstidning?
Alla vinnare meddelas per post. I de flesta av våra tidningar publiceras också vinnarlistor, i regel sker det tre nummer efter.

När skickas vinsterna ut?
Ca 1 månad efter att tävlingstiden har gått ut skickas vinsterna ut.

Var hittar jag information om senaste numret av min krysstidning?
I menyn högst upp på sidan under Tidningar finns länkar till alla tidningar.

Var hittar jag kommande utgivningsdagar för min krysstidning?
Utgivningsdagarna finns där tidningarnas kuponger finns. Välj den tidning du vill kolla på under Tävla i menyn högst upp på sidan.

Jag har frågor om min prenumeration. Vart vänder jag mig?
Här kan du logga in till Kundtjänst. Du kan också ringa Kundtjänst. Öppettider vardagar kl. 8.00-18.00. Telefonnummer 08-454 95 15. Övrig tid hänvisar vi till vår automatiska kundtjänst som har öppet dygnet runt. Telefonnummer 08-454 95 50.

Hur säger man upp en prenumeration?
Här
kan du logga in för att enkelt utföra dina prenumerationsärenden. Efter inloggning kan du göra följande: Få information och se saldot på din prenumeration, ändra adress, få information om din premie, ändra betalningsperiod, betala eller säga upp din prenumeration och skicka frågor med e-post till Kundtjänst.

Hur vet jag vilken svårighetsgrad som en speciell korsordstidning har?
Alla våra tidningar är markerade med ett antal pennor - ju fler pennor desto svårare är tidningen.

Jag har hittat ett fel i min korsordstidning, hur får jag reda på eventuella rättelser?
Eventuella rättelser ligger i anslutning till tidningens kupong. Gå in under Tävla i menyn högst upp på sidan och välj den tidning du vill kolla på.
Du kan också ringa till vår talsvarstelefon 0771 -21 21 40 (dygnet runt, alla dagar) så får du eventuella rättelser automatiskt upplästa i din telefon.    

Finns det inte någon rättelse inlagd så kan du kontakta red@korsord.bonnier.se eller ringa tel: 08 -736 56 44, telefontid: måndag-torsdag kl. 10.00-11.00, så kollar vi om det är något fel i tidningen.

Jag är medlem på krysset.se och hittar inte var jag ska logga in.
Medlemssidan har upphört. Vi har tagit bort inloggningen, min sida, forum och korsorden som man kunde lösa direkt på sajten.

Vill du fortsätta att lösa digitala korsord och har en iPad/ iPhone har du möjlighet att kryssa med Krysset-appen som är gratis att ladda ner från App-Store. Appen finns för närvarande inte för Android-telefoner.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Snart byter vi plattform - verifiera din epostadress

I juni kommer Allt om Trädgård att byta teknisk plattform. Vi värnar om er säkerhet, och sparar era lösenord krypterat. Därför kan vi inte flytta över era konton med samma lösenord. Ni kommer så småningom att behöva återställa dem och det kommer att ske genom att vi skickar ut ett mail till er, när nya sajten är på plats. För att vi ska kunna utföra detta på ett smidigt sätt, behöver du ha din aktuella e-postadress registrerad.

Detta är e-postadressen som är kopplad till ditt konto. Vill du behålla e-postadressen, fyll i den nedan. Vill du byta till en annan adress, fyll i den du vill byta till nedan.

Var god vänta...

Din e-postadress har uppdaterats!

E-postadresserna du angav är ogiltiga. Var god försök igen.

E-postadresserna du angav är inte identiska. Var god försök igen.